Emniyet'teki depremin sarsıntıları büyüyor!

İzmir'de, daha önce İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunun ardından yapılan tayinlere yenileri eklendi. İkinci dalga tayinlerde, üç şube müdürünün daha yeri değiştirildi.İstanbul'da gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunun ardından, başlayan tayinlerin ilk

Emniyet'teki depremin sarsıntıları büyüyor!

İzmir'de, daha önce İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunun ardından yapılan tayinlere yenileri eklendi. İkinci dalga tayinlerde, üç şube müdürünün daha yeri değiştirildi.

İstanbul'da gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunun ardından, başlayan tayinlerin ilk dalgasında İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 13 şube ve ilçe müdürünün yeri değiltirildi. Bugün yapılan ikinci tayin dalgasında ise, ilk tayinde Mali Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'den, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atanan Emin Göktaş, bu kez Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi.

Tanık Koruma Şube Müdürü Şevket Canıtez, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, bu şubenin müdürü Mehmet Akpınar da, Bornova İlçe Emniyet Müdür yardımcılığı görevine tayin edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler