Emniyet'te şok istifa!

Hükümet terörle mücadele için yeni strateji belirlerken Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Yüksel Babal görevinden ayrıldı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in, terörle mücadelede yeni bir döne

Emniyet'te şok istifa!

Hükümet terörle mücadele için yeni strateji belirlerken Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Yüksel Babal görevinden ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in, terörle mücadelede yeni bir dönemin başlayacağını açıklamasının kamuoyunda yankıları devam ederken, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde önemli bir gelişme yaşandı.

İki yıldır görev yapıyordu

Yaklaşık iki yıldır Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanı olan Yüksel Babal’ın görevden istifasını isteyen bir dilekçeyi EGM yönetimine sunduğu öğrenildi. Yurt genelindeki terörle mücadele birimlerinin çalışmalarını koordine eden Terörle Mücadele Dairesi, Ergenekon soruşturması sürecinde, özellikle soruşturmayı yürüten İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği ile yargılamayı yapan İstanbul Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri’ne resmi görüşler vermişti.  Babal’ın istifa dilekçesinin EGM yönetimince kabul edildiği önümüzdeki günlerde görev değişikliğinin gerçekleştirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler