Emniyet'te deprem sürüyor! 17 müdür ve...

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 17 müdür ve emniyet müdür yardımcısı ile  Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü  Ali İhsan Kaya görevden alındı.İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından Adana

Emniyet'te deprem sürüyor! 17 müdür ve...

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde 17 müdür ve emniyet müdür yardımcısı ile  Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü  Ali İhsan Kaya görevden alındı.

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından Adana Emniyeti'nde de görevden almalara devam edildi.

Yolsuzluk iddialarından bugüne kadar aralarında Terörle Mücadele ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin de bulunduğu 17 müdür ve emniyet müdür yardımcısının görevlerinden alındığı öğrenildi.

İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Yaklaşık bir yıldır Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapan Ali İhsan Kaya görevden alınarak genel müdürlük emrine çekildi.

Bu arada İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın, "Güneyde bir ilde üst düzey yöneticiler, parti il başkanları hakim kararı ile dinlenmiş" dediği ilin Mersin olabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem