Emniyette deprem! 110 polis daha...

Ankara Emniyeti’nde 66’sı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde (TEM) görevli, çoğu amir, başkomiser ve komiser 110 polisin yeri değiştirildi.başkomiser ve komiser 110 polisin yeri değiştirildi.ANKARA EMNİYETİ'NDE YENİ BİR DEPREM DAHA17 Aralık operasyonunun

Emniyette deprem! 110 polis daha...

Ankara Emniyeti’nde 66’sı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde (TEM) görevli, çoğu amir, başkomiser ve komiser 110 polisin yeri değiştirildi.başkomiser ve komiser 110 polisin yeri değiştirildi.

ANKARA EMNİYETİ'NDE YENİ BİR DEPREM DAHA

17 Aralık operasyonunun ardından emniyetteki görevden alma ve yer değiştirmelere bir yenisi daha eklendi. Hürriyet Gazetesi'nden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, daha önce başta İl Emniyet Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcıları görevden alınan çoğu Organize Şube Müdürlüğü’nde görevli 2 bin 700 kişinin yer değiştirdiği Ankara Emniyeti’nde yeni bir deprem daha yaşandı.

GÖREVDEN ALMALAR TEM'LE SINIRLI KALMADI

66 kişi görevlerinden alınarak İlçe Karakolları ve başka birimlerde görevlendirildi. Görevden almalar TEM’le de sınırlı kalmadı. Değişik şubelerde 44 kişinin de yerleri değiştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem