Emniyet Kamyonunda 100 bin paket sigara

VAN Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Emniyet Müdürlüğü'ne ait Lojistik Şubesi kamyonunda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili biri polis memuru 3 kişi tutuk

Emniyet Kamyonunda 100 bin paket sigara

VAN Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Emniyet Müdürlüğü'ne ait Lojistik Şubesi kamyonunda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili biri polis memuru 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, Ankara'ya gitmek üzere görevlendirilen Lojistik Şube Müdürlüğü'ne ait kamyonla sigara kaçakçılığı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri, Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.K. ile işçilerden F.N.'yi takibe aldı. Ekiplerin uzun süren takibi sonunda, kaçak sigaraların yüklendiği kamyon ile bu araca öncülük eden otomobil, Edremit'te durduruldu. Kamyonda yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen 100 bin paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili polis memuru E.K. ile H.S, M.D. ve F.N. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen  şüphelilerden polis memuru E.K ile F.N. ve HS. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. M.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem