Emekliler üniversiteli olacak

Tarih, arkeoloji, politika, sanat ve insan bilimleri alanındaki dersleri Boğaziçi Üniversitesi akademik kadrosu verecek. Kuruluşunun 150’nci yılını kutlayan Boğaziçi Üniversitesi, Harvard Üniversitesi’nin katkıları ile öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtlaya

Emekliler üniversiteli olacak

Tarih, arkeoloji, politika, sanat ve insan bilimleri alanındaki dersleri Boğaziçi Üniversitesi akademik kadrosu verecek. Kuruluşunun 150’nci yılını kutlayan Boğaziçi Üniversitesi, Harvard Üniversitesi’nin katkıları ile öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtlayacak. Sıra dışı bu programa katılıp mezun olanlar hem Boğaziçi, hem de Harvard Üniversitesi’nin sertifikasını alacak.

HARVARD'DAN ÖĞRETİM ÜYESİ

Hürriyet gazetesinden Nuran Çakmakçı'nın haberine göre; İsteyen eğitimin bir bölümünü Harvard’da tamamlayabilecek. Boğaziçi Üniversitesi yetkilileri, önümüzdeki dönem Harvard’dan öğretim üyesi gelmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

İSTEYENE TARİH, İSTEYENE SANAT, POLİTİKA VE ARKEOLOJİ

İkinci Bahar programı birbirini takip eden dönemlerde açılacak 4 ayrı modülden oluşuyor. Bugün başlayacak eğitimlerde her modül ayrı olarak, haftada üçer saat olmak üzere 8 hafta boyunca devam edecek. Harvard Emeklilikte Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşecek değişim programı ise, bu programın sonunda yer alacak 1 haftalık bir eğitim ziyareti şeklinde opsiyonel olarak yer alıyor. Bu sayede isteyen katılımcılar eğitimlerinin bir kısmını Harvard Üniversitesi’nde alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler