Emekli polisin korkunç ölümü

Yeni emekli polis memuru yanan araçta can verdi.

Emekli polisin korkunç ölümü
Kahramanmaraş’ta 10 gün önce emekli olan polis memuru geçirdiği trafik kazasında yanarak can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara’da görev yapan polis memuru 55 yaşındaki Bedri Soykök, yaklaşık 10 gün önce emekli oldu. Soykök, emeklilik işlemlerinin ardından eşi Neziha Soykök (52) ile Ankara’dan memleketi Ekinözü ilçesine gitmek için plakası belirlenemeyen otomobille yola çıktı. Soykök’ün kullandığı otomobil, Elbistan-Ekinözü karayolunun Boyalı Küme Evleri civarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetimi kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkıp tarlaya girdi. Sürüklenen otomobilde çıkan yangın, anızları tutuştururken otomobil de bir anda alev topuna döndü.

Neziha Soykök, alevlerin sardığı otomobilden kendi imkanları ile çıkarken sürücü koltuğunda oturan ve ağır yaralanan eşi Bedri Soykök, emniyet kemerinin açılmaması nedeniyle araçtan çıkamadı. Çevredeki vatandaşların çabası da Soykök’ü araçtan çıkarmaya yetmeyince, talihsiz adam yanarak hayatını kaybetti.

Otomobildeki ve tarladaki yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Neziha Soykök, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Emekliliğini geçirmek istediği memleketine 3 kilometre kala hayatını kaybeden Bedri Soykök’ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler