Emekli maaşı masaya yatırıldı

İşçi emeklilerinin maaş farklarını giderecek intibak düzenlemesi sonrası alınacak zam ve yeni ücretler belli oldu.Emekliler yeni alacakları ücretleri uzmanların hazırladığı bu tablolardan öğreniyor. Öte yandan memur emeklileri için de yeni gelişmeler yaşa

Emekli maaşı masaya yatırıldı

İşçi emeklilerinin maaş farklarını giderecek intibak düzenlemesi sonrası alınacak zam ve yeni ücretler belli oldu.

Emekliler yeni alacakları ücretleri uzmanların hazırladığı bu tablolardan öğreniyor. Öte yandan memur emeklileri için de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Memur-Sen Toplu Sözleşme Sekreteri Hacı Bayram Tombul, toplu sözleşme masasına memur emeklilerinin maaşını da getireceklerini söyledi. "Memur, emekli olduğu zaman maaşında yarıya yakın düşüş oluyor" diyen Tombul, "Emekliye esas aylığın yeniden düzenlenmesi için talebimiz olacak. Taban aylık üzerinde fazla duracağız. Sadece mali değil, diğer hakları da isteyeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler