"Elimizde rapor yok"

İçişleri Bakanlığı, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili yürütülen çalışmaların sürdüğünü, Bakanlığa intikal eden bir raporun söz konusu olmadığını bildirdi İçişleri Bakanlığı, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili yürütülen çalışmaların sürdüğün

"Elimizde rapor yok"

İçişleri Bakanlığı, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili yürütülen çalışmaların sürdüğünü, Bakanlığa intikal eden bir raporun söz konusu olmadığını bildirdi İçişleri Bakanlığı, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili yürütülen çalışmaların sürdüğünü, Bakanlığa intikal eden bir raporun söz konusu olmadığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 25 Mayıs 2013 tarihli bazı basın yayın organlarında, İçişleri Bakanlığı'nca Reyhanlı saldırılarına ilişkin yürütülen soruşturmanın ayrıntılarına ulaşıldığı iddialarının yer aldığı belirtildi.

Sözkonusu iddialar üzerine açıklama yapılmasına gerek duyulduğu ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Reyhanlı'da meydana gelen patlama olayı ile ilgili olarak Sayın Başbakanımız tarafından Başbakanlık Teftiş Kurulu görevlendirilmiş ve İçişleri Bakanlığından bir Mülkiye Başmüfettişi de bu çalışmada görev almaktadır. Bu konuda yürütülen çalışmalar devam etmekte olup İçişleri Bakanlığına intikal etmiş bir rapor da söz konusu değildir." -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem