Elazığ'a ateş düştü

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesi arasındaki İpek Yolu üzerine PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği bombanın etkisiz hale getirilmesi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan 35 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün

Elazığ'a ateş düştü

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesi arasındaki İpek Yolu üzerine PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği bombanın etkisiz hale getirilmesi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan 35 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün Elazığ'daki evine acı haber gece geç saatlerde ulaştı.

Acılı ailenin evinin bulunduğu Sürsürü Mahallesi Kabzalı Sokak'taki Burcu Apartmanı'na dev Türk Bayrağı asıldı. Oğlunun patlamada şehit düştüğünü öğrenen anne Hüsniye Göl'ün fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Şehidin acı haberini alan yakınları evin önüne akın ederken, başsağlığına gelen akrabalar ve komşuların haykırışları caddede yankılandı. Hastaneden eve getirilen şehit annesi için bina önünde ambulans hazır bekletilirken, 112 acil servis ekipleri ev içerisinde beklediler.

Göl ailesinin 4 çocuğundan ikincisi olan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün 3 yıldan bu yana Mardin'de bomba uzmanı olarak görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem