’Ela Kiraz’la ilgili açıklama geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkan Gökçek'in eski danışmanı olduğu iddiasıyla çeşitli tweetler atan Ela Kiraz isimli kişinin hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığı, şu anda da belediye ile ilişiğinin bulunmadığını açıkladı.Büyükşehir Belediyes

’Ela Kiraz’la ilgili açıklama geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkan Gökçek'in eski danışmanı olduğu iddiasıyla çeşitli tweetler atan Ela Kiraz isimli kişinin hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığı, şu anda da belediye ile ilişiğinin bulunmadığını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bugün bazı yayın organlarında ve sosyal medyada "Başkanın Eski Danışmanı" olduğu bildirilen Ela Kiraz isimli kişinin attığı tweetlere yer verildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eski danışmanı olduğu iddia edilen ve sosyal medya hesabından attığı çeşitli tweetlerle gündeme gelen Ela Kiraz isimli kişi, hiçbir zaman Başkan Gökçek'in danışmanlığını yapmamıştır. Söz konusu kişi, 13.02.2013 tarihinde sözleşmeli tekniker olarak işe girmiş daha sonra 23.07.2014 tarihinde belediyemizden istifa ederek ayrılmıştır. Bu kişi kesinlikle Başkan Melih Gökçek'in danışmanlığında bulunmamıştır. Şu anda da Ela Kiraz'ın belediyemizle hiçbir ilişiği bulunmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem