Ekmekle oynayan yandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, ekmeğin hızlı mayalanması ve rengi ile ilgili hile yapan ekmek ve un üreticilerine ceza üstüne ceza yağdıracak. Özellikle Ramazan ayı nedeniyle sahura kadar çalışan denetim ekipleri,ekmeğe katkı yapan fırıncıları 13 bi

Ekmekle oynayan yandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, ekmeğin hızlı mayalanması ve rengi ile ilgili hile yapan ekmek ve un üreticilerine ceza üstüne ceza yağdıracak. Özellikle Ramazan ayı nedeniyle sahura kadar çalışan denetim ekipleri,ekmeğe katkı yapan fırıncıları 13 bin lira para cezasına çarptırıyor.

Denetim timleri, ekmeğin yanı sıra un fabrikalarını da incelemeye aldı. Ekmek için üretilen unlarda kullanılan katkı maddelerine de yasak gelmesi nedeniyle fırıncılara elindeki stokları tüketmesi için 1 Ağustos'a kadar süre verildi. Hile yapanlara her tespitte 13 bin lira ceza kesilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler