Ehliyet sınavında kopya: 20 gözaltı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücü kurslarına yönelik olarak 5 ilde eşzamanlı olarak düzenledikleri operasyonda, 20 kişiyi gözaltına aldı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür

Ehliyet sınavında kopya: 20 gözaltı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücü kurslarına yönelik olarak 5 ilde eşzamanlı olarak düzenledikleri operasyonda, 20 kişiyi gözaltına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep’le birlikte Diyarbakır, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa’da sürücü kurslarına yönelik operasyon düzenledi.

Yaklaşık 5 ay boyunca süren çalışmalar neticesinde yaklaşık 200 kişinin ifadesine başvuruldu. Çete kurarak, ehliyet sınavlarında kopya çekilmesine ortam sağlamak, başkasının yerine sınava girmek, evrakta sahtecilik ve rüşvet suçlarından 20 kişi, gözaltına alındı.

Altı sürücü kursuna yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan 20 kişi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, kopya operasyonu ile ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem