Ege’ye meteorolojik uyarı!

İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Ege Bölgesinin kuzey kesimlerinin bu geceden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor" denildi.İzmir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere ye

Ege’ye meteorolojik uyarı!

İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Ege Bölgesinin kuzey kesimlerinin bu geceden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor" denildi.

İzmir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yarın İzmir'in kuzey ve doğu ilçeleri, Manisa'nın merkez ile kuzey ve doğu ilçeleri, Çanakkale ve Balıkesir genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları bölgemizin kuzey kesimlerinde 3-5 derece, güney kesimlerde 1-3 derece azalarak iki gün mevsim normallerinde seyredecek. Sıcaklıkların 10 Eylül Perşembe gününden itibaren artması beklenmektedir. Bölgemizin kuzey kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağış ile bölge genelinde beklenen kuvvetli rüzgarın olumsuz etkilerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem