Ege'de mülteci faciası!

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında mülteci teknesi battı. İlk belirlemelere göre 3’ü çocuk 4 kişi boğularak öldü.Olayın meydana geldiği bölgede saat 03.00’te başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.TAMAMI SURİYE

Ege'de mülteci faciası!

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında mülteci teknesi battı. İlk belirlemelere göre 3’ü çocuk 4 kişi boğularak öldü.

Olayın meydana geldiği bölgede saat 03.00’te başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

TAMAMI SURİYE UYRUKLU

Balıkesir’in Ayvalık ve Burhaniye ilçesi açıklarında denizde can pazarı yaşandı. Burhaniye Pelitköy Beldesi Fatih 91 Tatil Sitesi’nin önündeki sahile saat 06.30 sıralarında 3 kaçak yüzerek sahile çıktı. Jandarma denizden yüzerek kıyıya çıkanların ifadelerini alınca, denizde tekne battığı anlaşıldı. Hemen denizde arama çalışması yapıldı. İlk aşamada 1’i çocuk 4 kişinin cesetleri bulundu. Denizde yüzerek hayatta kalmayı başaran 9 kişi de kurtarılıp kıyıya çıkarıldı. Ölen ve kurtulanların Suriye uyruklu olduğu bildirildi.

2 TEKNE BATTI İDDİASI

Bu arada kaçakların Ayvalık-Burhaniye hattında üç ayrı noktadan üç tekneyle açıldıkları, iki teknenin battığı iddiaları üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı denizdeki arama çalışmalarını geniş bir bölgeye kaydırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler