Ege'de facia: 24 ölü!

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı beldesinin 10 mil açığında, uluslararası sularda kaçakları taşıyan tekne battı. Tekne kaptanının saat 02.00’de Sahil Güvenlik Alo 158 hattını arayarak, "Batıyoruz, teknede 30 kişi var" dediği ve daha sonra bağlan

Ege'de facia: 24 ölü!

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı beldesinin 10 mil açığında, uluslararası sularda kaçakları taşıyan tekne battı. Tekne kaptanının saat 02.00’de Sahil Güvenlik Alo 158 hattını arayarak, "Batıyoruz, teknede 30 kişi var" dediği ve daha sonra bağlantının kesildiği bildirildi.

Türk Sahil Güvenlik botları hemen bölgeye hareket etti. Sabaha kadar süren aramalarda denizden 18 ceset çıkarıldı, 12 kaçak da kurtarıldı.

Ölü sayısı daha sonra 24 olarak açıklandı.

4 bot, bir helikopter ve Sahil Güvenlik uçağı bölgede halen aramalara devam ediyor. Kurtarılanların henüz karaya çıkarılmadığı kaydedildi.

Kaçakların Midilli’ye götürülürken teknenin battığı sanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem