Edirne’de yakalandılar

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Sultaniçe köyünde, jandarma tarafından yapılan operasyonda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Suriyeli sığınmacı ile 3 organizatör yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sul

Edirne’de yakalandılar

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Sultaniçe köyünde, jandarma tarafından yapılan operasyonda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Suriyeli sığınmacı ile 3 organizatör yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sultaniçe köyü içerisinde yapılan önleyici kolluk devriyesi sırasında bir Suriye plakalı araç ile 34 AU 2925 plakalı kamyonet ve 34 MGJ 73 plakalı otomobil durduruldu. Araçlarda yapılan aramada yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 7 Suriyeli sığınmacı yakalanırken, organizatör olduğu öğrenilen Z.Ç., M.F ve M.E.D. isimli şahıslar ise gözaltına alındı.

Ayrıca yapılan aramada 2 şişme bot, çok sayıda can yeleği, şişme lastik, benzin ve bot motoru ele geçirildi. Yakalanan Suriyeli sığınmacılar Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, 3 organizatör ise mahkemeye sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Edirne’de yakalandılar

Edirne’de yakalandılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler