Ecevit'in doktoru:Atatürk öldürüldü

"Atatürk'ün öldürüldüğünü düşünüyorum" diyen Mücahit Pehlivan kabrin açılarak DNA testi yapılmasını veya kadavradan örnek alınmasını öneriyor.ECEVİT'İN DOKTORUNDAN YENİ İDDİA Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım yaklaştı. Atatürk, 57 yıllık ömrünü sığd

Ecevit'in doktoru:Atatürk öldürüldü

"Atatürk'ün öldürüldüğünü düşünüyorum" diyen Mücahit Pehlivan kabrin açılarak DNA testi yapılmasını veya kadavradan örnek alınmasını öneriyor.

ECEVİT'İN DOKTORUNDAN YENİ İDDİA
Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım yaklaştı. Atatürk, 57 yıllık ömrünü sığdırdığı devrimlerle tarihe damgasını vurdu. Hayatta iken yaptıkları halen tartışılıyor. Ölümü ise bugüne kadar fazla irdelenmedi. Resmi ezberimiz, saat 09.05'te Dolmabahçe'de son nefesini verdiği, ölüm sebebinin de 'siroz' olduğu yönünde.

Ecevit'in doktoruna dayandırılan iddiaya göre Atatürk öldürüldü..

ÖLÜM RAPORUNDA ÇELİŞKİLER VAR
Mücahit Pehlivan, merhum Başbakan Bülent Ecevit'in doktoru. Son döneminde Ecevit'e en yakın iki isimden biriydi. Geçen dönem DSP kotasından CHP milletvekili oldu, sonra da AK Parti'ye katıldı. Atatürk'ün sağlık raporlarında gördüğü 'çelişki'ler, son bir yılda yaşadıkları, ilişkileri ve ölümüyle değişen siyasi tablo Pehlivan'ı kuşkulandırmış. Atatürk'ün son dönemine ilişkin bütün kitapları, raporları okumuş. Bununla da yetinmemiş, CIA'nın internet sitesinden dünya liderlerinin nasıl öldüğünü incelemiş. Vardığı sonuç ilginç: "Atatürk'ün öldürüldüğünü düşünüyorum."

SİROZ SADECE ALKOLLE OLMAZ
Peki ama Atatürk'ü kim, niye öldürmek istemiş olabilir? Pehlivan'ın bu soruya çeşitli yanıtları var. İlk olarak Türkiye'de barındırmadığı uluslararası örgütleri işaret ediyor. Sonra da içerideki 'derin devlet'i. Pehlivan'a göre, bugün adına 'Ergenekon' denilen yapılanmanın benzerleri o dönemde de vardı. O 'karanlık yapı' Atatürk'ü ortadan kaldırmak istedi.

"Siroz sadece alkolle olmaz, Atatürk alkolik değildi" diyen Pehlivan, ölüm sebebinin gizli servis suikastlarının vazgeçilmezi arsenik zehri olabileceğini söylüyor. Büyük İskender, Napolyon, Lenin, Arafat gibi çok sayıda liderin arsenikle saf dışı edildiğini söylüyor. Bir diğer şüphesi de florlama tekniği. O dönem dezenfektasyonda kullanılan florun aşırı verilmiş olabileceğini düşünüyor.

'Bize yanlış öğretildi'
Pehlivan, Atatürk'ün ölüm sebebinin ortaya çıkarılmasında ısrarcı. "Bilinçli beyin felcine uğratıldık. Atatürk bize yanlış öğretildi" tezini savunan Pehlivan'ın teklifleri de var.Atatürk'ün kabrinin açılarak DNA testinin yapılabileceğini veyaAtatürk'ün kadavrasından alınacak örneğin zehirlenme şüphesine açıklık getirebileceğini söylüyor.
"Ya Ecevit'in ölümü?" diyoruz. "Her şey Türk milletinin gözü önünde, millet gerçeği biliyor" sözlerinden bir süre sonra o konuyla ilgili konuşacağı sonucunu çıkarıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler