Ece Erken ile Serkan Uçar çiftin boşanma davasında flaş gelişme

Sunucu Ece Erken'e boşanma davası açan, kendisinden 11 yaş küçük eşi Serkan Uçar, "Beni ergen diye aşağıladı. Medya desteğini arkasına alarak senaryo yazdı" dedi. Hakkında Erken'e tehdit mesajları gönderdiği gerekçesiyle 3 ay eşe yaklaşmama kararı olan Uç

Ece Erken ile Serkan Uçar çiftin boşanma davasında flaş gelişme

Sunucu Ece Erken'e boşanma davası açan, kendisinden 11 yaş küçük eşi Serkan Uçar, "Beni ergen diye aşağıladı. Medya desteğini arkasına alarak senaryo yazdı" dedi. Hakkında Erken'e tehdit mesajları gönderdiği gerekçesiyle 3 ay eşe yaklaşmama kararı olan Uçar, Aile Mahkemesi'ne başvurarak "1 lira manevi tazminat ve 6 yaşından sonra çocuğun velayetini" istedi. Dilekçe özetle şöyle:

 

"HER ŞEYİ SİNEYE ÇEKTİ"

Uçar'ın anne babası hakkında küçük düşürücü konuştu. Kayınvalidesini ve kayınpederini sevmediğini ifade etti. Uçar'a daha yüksek bir yaşam sunması için yoğun duygusal baskı uyguladı. Uçar, ailesiyle eşi arasında kaldı. Eşine ve oğluna sadakati nedeniyle yaşananları sineye çekti. Oğullarını kayınvalidesi ve kayınpederine göstermedi. Son iki aydır eşine karşı tutarsız davranışlar sergilemeye başladı. Ağır hakaretlerde bulundu. Uçar'ın çocuğunu görmesini engelleyen Erken, 'senaryosu'nu oluşturmak için gerekli ortamı temin etti.

"UÇAR'IN KUSURU YOK"

Uçar'ın koruma tedbirinden sonradan haberi oldu. Medyatik imajına cila çekmek için şiddet mağduru, fedakar anne, canavar eş ikilemi yaratmak istemiştir. Taraflardan birisinin daha olgun ve mantıklı davranması gerekir ki bu sorumluluğu da Erken'den 11 yaş küçük olan ve davalı tarafından 'ergen' diye aşağılanan Uçar üstlenmiştir. Uçar'da bir kusur yoktur ve bu evliliği sürdürme isteği kalmamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem