Ebru Şallı için yumruk yumruğa kavga ettiler

İddialara göre Ebru Şallı sevgilisi Sinan Akçıl'la birlikte oğlu Beren'i almak için İstinye'de oturan eski eşi Harun Tan'ın evine gidince olanlar oldu.Şallı'nın otomobilinde 3 aydır aşk yaşadığı müzisyen Sinan Akçıl da vardı. Harun Tan, Sinan Akçıl'ı evin

Ebru Şallı için yumruk yumruğa kavga ettiler

İddialara göre Ebru Şallı sevgilisi Sinan Akçıl'la birlikte oğlu Beren'i almak için İstinye'de oturan eski eşi Harun Tan'ın evine gidince olanlar oldu.

Şallı'nın otomobilinde 3 aydır aşk yaşadığı müzisyen Sinan Akçıl da vardı. Harun Tan, Sinan Akçıl'ı evin camından görünce sinirlenip aşağıya indi ve üzerine yürüdü. Yumruk yumruğa kavgaya giren ikiliyi sitenin güvenlikçileri güçlükle ayırdı.

'DÖVÜLECEK BİRİLERİ VAR'

Uzakdoğu sporlarına başlayan Harun Tan "Bu sporu yapıyorum çünkü dövülecek birileri var" demişti.

HARUN TAN UYARMIŞTI

Sinan Akçıl'la sık sık yurt dışına gittiği için eski eşinin 3 yaşındaki oğlunu ihmal ettiğini düşünen sosyetik işadamı, Ebru Şallı'ya 'Aşkından çok oğlunla ilgilensen iyi olur. Yoksa tıpkı Beren gibi Pars'ın da velayetini alırım' diye sert bir uyarıda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem