Ebru Polat dekolteyi abarttı

Derin dekoltesiyle nefes kesen Polat, tatilcileri çoşturdu.Ebru Polat, bayramın birinci günü sevenleriyle buluştu. Tatile çıkamayıp İstanbul'da kalanlar havuzda serinlerken Polat kendisini dinlemeye gelenlere mini bir konser verdi. DERİN DEKOLTESİYLE NEFE

Ebru Polat dekolteyi abarttı

Derin dekoltesiyle nefes kesen Polat, tatilcileri çoşturdu.

Ebru Polat, bayramın birinci günü sevenleriyle buluştu. Tatile çıkamayıp İstanbul'da kalanlar havuzda serinlerken Polat kendisini dinlemeye gelenlere mini bir konser verdi.
 
DERİN DEKOLTESİYLE NEFES KESTİ
 
Derin dekoltesiyle dikkat çeken Polat, söylediği şarkıyı yarıda keserek, "Kızlar erkeklerin başının etini yemeye devam ediyor musunuz? Bence devam edin mutlu olmasınlar. Allah ilk erkekleri yarattı, sonra baktı çok mutlulular.Başlarına bizi bela olarak gönderdi" dedi.
 
Kendisine oyuncu kardeşi Tuğçe Sarıkaya'da eşlik ederken abla, kardeş konserden sonra Bodrum'a gitmek için yola çıkacaklarını belirtiler.

ebru-polat-dekolteyi-abartti-1621096.jpegebru-polat-dekolteyi-abartti-1621097.jpeg

ebru-polat-dekolteyi-abartti-1621099.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler