Ebru Gündeş'ten şok ayrılık kararı!

17 Aralık sabahı başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında eşi Reza Zarrab'ın gözaltına alınması üzerine zor günler geçiren Ebru Gündeş'in 'O Ses Türkiye' ekibinden ayrılacağı iddia edildi.Özel bit TV kanalında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' prog

Ebru Gündeş'ten şok ayrılık kararı!

17 Aralık sabahı başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında eşi Reza Zarrab'ın gözaltına alınması üzerine zor günler geçiren Ebru Gündeş'in 'O Ses Türkiye' ekibinden ayrılacağı iddia edildi.

Özel bit TV kanalında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından magazin yazarı Esin Övet, yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Övet, Ebru Gündeş'in O ses Türkiye'den çekilme kararını alabileceğini söyledi.

"EKİPTEN AYRILMA KARARI ALABİLİR"

Kocası Rıza Sarraf'ın yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınmasından sonra Ebru Gündeş rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu haberden sonra Gündeş'in O Ses Türkiye'den ayrılacağı iddia edilmişti.

Övet, Ebru Gündeş'in ayrılma kararı şu sözlerle açıkladı: "Pazartesi ve Salı günleri yayınlanan 'O Ses Türkiye' programının akıbetinin ne olacağını merak konusu. Programın önümüzdeki hafta yayınlanacak çekimleri yapıldı. Ancak Ebru Gündeş her an ekipten ayrılma kararı alabilir. Ben öyle duydum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem