Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a sürpriz!

17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan işadamı Reza Zarrab, tutuklandığı gün ifadesinde “Kanserim” demişti. Metris Cezaevi’nde tutulan Reza Zarrab bugün böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkikleri için Şişli Etfal Eğitim ve Ara

Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a sürpriz!

17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan işadamı Reza Zarrab, tutuklandığı gün ifadesinde “Kanserim” demişti. Metris Cezaevi’nde tutulan Reza Zarrab bugün böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkikleri için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Zarrab tekrar cezaevine götürüldü. Zarrab'ı hastanede eşi Ebru Gündeş'in ziyaret ettiği öğrenildi.

Rıza Sarraf, öğle saatlerinde getirildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkiklerinin yapılmasının ardından tekrar Metris Cezaevi'ne götürüldü. Şarkıcı Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'ı hastanede ziyaret ettiği öğrenildi. 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan operasyonunda tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Rıza Sarraf, böbrek üstü bezlerinde bulunan tümörün incelenmesi için öğle saatlerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sarraf, hastanenin 5'inci katında bulunan onkoloji servisine alındı. Burada yapılan tetkiklerin ardından  işadamı Rıza Sarraf, saat 17.30 sıralarında tekrar Metris Cezaevi'ne götürüldü. Rıza Sarraf'ın tetkikleri sürerken, şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in de ziyaretine geldiği öğrenildi.

Reza Zarrab ifadesinde, 4 günlük gözaltı süresi içinde tümörünün 1 cm büyüdüğünü ve acilen kemoterapi tedavisine başlaması gerektiğini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem