Ebru Gündeş babasına sitem etti

 Ebru Gündeş, yıllarca görüşmediği babası Remzi Gündeş hakkında Instagram hesabından ilk kez mesaj yayınladı: Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları

Ebru Gündeş babasına sitem etti
 
Ebru Gündeş, yıllarca görüşmediği babası Remzi Gündeş hakkında Instagram hesabından ilk kez mesaj yayınladı: Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları sizden uzak ama çok uzaklara götürür."
 
GÜNDEŞ'E DESTEK YAĞDI
Gündeş'in buruk mesajı hayranlarını duygulandırdı. Bir hayranı "Baba olmak kolay ama baba yüreği ile doğmak herkesin harcı değil" diye, bir başka hayranı da "Evlatlarına sahip çıkanların günü kutlu olsun" diye Gündeş'e destek verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem