Ebru Gündeş adliyede!

Ünlü şarkıçı Ebru Gündeş, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan eşi Reza Zarrab ile ilgili olarak bugün Bakırköy Adliyesi'ne gelerek Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile görüştü. Gündeş, yarım saat

Ebru Gündeş adliyede!

Ünlü şarkıçı Ebru Gündeş, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan eşi Reza Zarrab ile ilgili olarak bugün Bakırköy Adliyesi'ne gelerek Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile görüştü. Gündeş, yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.


Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım da bugün saat 14.00 sıralarında Ebru Gündeş'e ait cip ile Metris Cezaevi'ne giderek, Zarrab'la ile yaklaşık 1,5 saat görüştü. Cipi kullanan Gündeş'in şoförü ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için aracı cezaevinin giriş kapısına yanaştırdı. Yıldırım da bir açıklama yapmadan cezaevinden ayrıldı. Ebru Gündeş'in, daha sonra bir başka araçla cezaevine gelerek, eşiyle açık görüş yaptığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem