E-Bordro sistemine giriş - Memur maaş inceleme

Memurlar maaş bilgilerine artık kolayca ulaşabilecekler. E-Bordro sistemiyle memurlar internet üzerinden maaş bilgilerini inceleyebilecekler. Gelişen teknolojiyle birlikte devlette vatandaşlara bir çok hizmeti internet üzerinden veriyor. Böylelikle bir ço

E-Bordro sistemine giriş - Memur maaş inceleme


Memurlar maaş bilgilerine artık kolayca ulaşabilecekler. E-Bordro sistemiyle memurlar internet üzerinden maaş bilgilerini inceleyebilecekler.


Gelişen teknolojiyle birlikte devlette vatandaşlara bir çok hizmeti internet üzerinden veriyor. Böylelikle bir çok iş daha hızlı ve daha kolayca gerçekleştirilebiliyor. Bu çerçevede Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından hizmete açılan E-Bordro uygulaması ile memurlar sisteme girerek maaş bilgilerine ulaşabiliyor. Maaş bordrolarını inceleyerek güncel maaş bilgileriyle anında işlem yapabiliyor.


E-BORDRO SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Vatandaşlar için hazırlanan bu dijital platformda vatandaşlar kolay bir şekilde maaş ayrıntılarına ulaşabiliyor.

Peki sisteme nasıl giriş yapılıyor?

Öncelikle Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan e-bordro sorgulama uygulamasına BURAYA TIKLAYARAK  giriş yapın. Daha sonra  ‘T.C. kimlik numarası’, ‘memuriyet sicil numarası’, ‘emekli sicil numarası’, ‘yıl’, ‘ay’, ‘istihdam tipi ve ‘sayfa içerisindeki güvenlik kodu doğrulamasını’  girin.

Bilgileri doğru girdiğiniz takdirde rahatlıkla işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem