E-5’te makas felaketle sonuçlandı!

E-5 Karayolu Bakırköy mevkii Topkapı istikametinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Kaza, E-5 Karayolu Bakırköy mevkii Topkapı istikametinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 YM 0013 plakalı lük

E-5’te makas felaketle sonuçlandı!

E-5 Karayolu Bakırköy mevkii Topkapı istikametinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, E-5 Karayolu Bakırköy mevkii Topkapı istikametinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 YM 0013 plakalı lüks cip yolda makas atarken sağ şeritte ilerleyen 34 TE 8084 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle lüks cipin tavanı koparak E-5 Karayolu'na düştü.

Kontrolden çıkan cip aydınlatma direğine çarptıktan sonra metrobüs yoluna girdi. Kazada cip içinde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın hayatını kaybetti. Araçta bulunan bir kadın ve bir erkek de ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ismi öğrenilemeyen genç kadına uzun süre kalp masajı yaptı. Genç kadın kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan iki kişi ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle metrobüs yolu da trafiğe kapatıldı. Yolcular otobüslerden inerek olay yerine gelerek olup bitenleri seyretti. Kaza yapan lüks cipin metrobüs yolundan kaldırılması sonucu metrobüs seferleri normale döndü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler