Düzyurtspor Şırnak'a gitmeyiz diyor

Haber61 – Haber Servisi – Doğu’da artan terör olayları sadece sivilleri değil futbolu da etkiledi. Türkiye 3’ncü ligi 1. Gurup da mücadele eden Trabzon temsilcisi Nakliye Düzyurtspor, TFF’ye başvurarak can güvenliği nedeni ile bu hafta Şırnak’ın Cizre İlç

Düzyurtspor Şırnak'a gitmeyiz diyor

Haber61 – Haber Servisi – Doğu’da artan terör olayları sadece sivilleri değil futbolu da etkiledi. Türkiye 3’ncü ligi 1. Gurup da mücadele eden Trabzon temsilcisi Nakliye Düzyurtspor, TFF’ye başvurarak can güvenliği nedeni ile bu hafta Şırnak’ın Cizre İlçesinde oynanması gereken karşılamanın iptal edilmesi yada başka güvenli bir kente alınmasını istedi.

Konu ile alakalı Haber61’e açıklamada Erdoğan Genç,” Bulunan güvenlik gerekçesi ile maçın daha güvenli olarak  bir yer de oynanması gerektiğini istedik. İbrahim Usta ile görüştük. Oda TFF’yi aradı güvenlik toplantısını bekliyoruz. Federasyon bu karşılaşma için toplantı düzenleyecek. Cizrespor’un başkanı ile görüştüm. Konu hakkında bilgi aldım yarın Şırnak il güvenlik kurulu toplantı düzenleyeceklerini söyledi. Bu ilimizde durum şuanda çok kritik. Eğer TFF, ve Şırnak İl Güvenlik Koordinasyonu bu ile için ısrar ederse bir yönetim olarak bir karar aldık ve can güvenliğimizin olmadığı yere gitmeyeceğiz.”dedi.

Öte yandan Nakliye Düzyurtspor kulübü gecen yıl Diyarbakır’dan dönerken iki çatışma arasında kalmıştı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem