Düzce'yi dalgalar vurdu - Düzce haber

Batı Karadeniz Bölgesi Düzce Akçakoca'da Poyraz Fırtınası nedeniyle balıkçılar açılamazken, dalga boyu 5 metreye kadar yükseldi. Fırtına nedeniyle tezgahlardaki balık fiyatları ise el yakıyor. Balıkçı Adnan Özer, yaptığı açıklamada, Kuvvetli Poyraz fırtın

Düzce'yi dalgalar vurdu - Düzce haber

Batı Karadeniz Bölgesi Düzce Akçakoca'da Poyraz Fırtınası nedeniyle balıkçılar açılamazken, dalga boyu 5 metreye kadar yükseldi. Fırtına nedeniyle tezgahlardaki balık fiyatları ise el yakıyor. Balıkçı Adnan Özer, yaptığı açıklamada, Kuvvetli Poyraz fırtınası nedeniyle denize çıkamadıklarını belirterek, "Balık zaten az, fırtına nedeniyle açılamıyoruz. Hava durulmasıyla trol avı yapılarak belki balık avlayabiliriz. Balık fiyatları bilinçsiz avlanma ve hava şartlarına göre değişiyor" diye konuştu.

Balık tezgahlarında balık fiyatlarının yükselmesini değerlendiren bir balıkçı işletmecisi de, "Balık şu an çıkmıyor, Doğu Karadeniz bölgesinden çıkıyor buraya getiriliyor. Satışlar normal ama fiyatlar hava şartları ve avlanmaya göre değişir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem