Düşen Korumada Son durum!

Artvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs günü çıkan olaylarda hareket halindeki seçim otobüsüne atılan taşla yola düşerek ağır yaralanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma polislerinden Serdar Erkan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Rize İl Sağl

Düşen Korumada Son durum!

Artvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs günü çıkan olaylarda hareket halindeki seçim otobüsüne atılan taşla yola düşerek ağır yaralanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma polislerinden Serdar Erkan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, "Yaralı arkadaşımızın durumunda olumlu gelişmeler var, iyileşme yoluna girdi. Ancak kendisini bir süre daha uyutmamız gerekiyor. Yaralımızın kesin durumu uyandırıldıktan sonra anlaşılacak. Ameliyatın ardından geçecek 72 saatin dolmasını bekliyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın da sık sık kendilerini arayarak koruma polisinin durumu hakkında bilgi aldığını ifade eden Tepe "Rize Eğitim ve Araştırma Hastanemiz sağlık personeli ve ekipmanı ile bu tür vakalara en iyi şekilde cevap verebilecek durumda" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem