Düşen helikopterde son dakika!

Beykoz Anadolu Kavağı sahilinde polis helikopteri düştü. İçinde 5 kişinin bulunduğu helikopterde Emniyet Müdür Yardımcısı yaralı kurtulurken, biri çocuk dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine kazanın ilk anından itibaren çok sayıda kurtarma ekibi sevk e

Düşen helikopterde son dakika!

Beykoz Anadolu Kavağı sahilinde polis helikopteri düştü. İçinde 5 kişinin bulunduğu helikopterde Emniyet Müdür Yardımcısı yaralı kurtulurken, biri çocuk dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine kazanın ilk anından itibaren çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.

İstanbul Emniyeti Havacılık Şubesi'ne ait bir helikopter, Beykoz'da düştü. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşen helikopterin pilotu olay yerine gelen sahil güvenlik ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı. Karadan ve denizden bölgeye çok sayıda ekip gönderilirken, Anadolu Kavağı Sahili'nde enkaz arama çalışmaları başlatıldı.

Anadolu Kavağı, Umuryeri Mevkii’nde bir helikopter denize düştü. Allouette 2 tipi polis helikopteri saat 14.30’da Atatürk Havalimanı, Genel Havacılık Terminali’nden havalandı. Beykoz’da düşen helikopterde 5 personel bulunuyordu. Helikopterde Havacılık Şube Müdürü Kemal Özdemir, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen ve oğlu Deniz, komiser Murat Güçlü ile THY’den bir yolcunun olduğu öğrenildi. Düşen helikopterden Kemal Özdemir’in kurtulduğu bildirildi.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, emniyet müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının helikopter düştüğü bilgisinin geldiğini hatırlatmaları üzerine, "Öyle birşey gözüküyor. Olay yerine gidiyorum" dedi. Çapkın daha sonra yaptığı açıklamada "4 arkadaşımızı kaybettik teşkilatımızın başı sağ olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem