Durak, savcıya 2 saat ifade verdi

Durak, avukatları ile birlikte saat 10.00 sıralarında adliyeye geldi. Durak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arıkan'a 2 saat ifade verdi. Durak, adliyeden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, "Türkiye'de uzun süre büyükşehir belediye başkanlığı yaparsanız

Durak, savcıya 2 saat ifade verdi

Durak, avukatları ile birlikte saat 10.00 sıralarında adliyeye geldi. Durak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arıkan'a 2 saat ifade verdi. Durak, adliyeden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, "Türkiye'de uzun süre büyükşehir belediye başkanlığı yaparsanız, çok şey sorarlar size." dedi.

Durak, emekli olan emekli hakim arkadaşının kendisine 30 yıllık İslam Arap devletlerinin başkanlarının Tunus'tan Yemen'e kadar hep bir bir devrildiğini hatırlattığını belirterek şöyle devam etti: "Bana 'Siz 30 yıl belediye başkanlığı yaparsanız sizin de başınıza bu gelir' dedi. Başka bir şey demeyim. Önemli bir şey yoktu. Zaman zaman bilgimize başvurulacak, bu işlere artık alıştık. Yargı gerekli alakayı her zaman gösterecek."

Durak'ın avukatı ise belediyedeki bazı idari işlemlerle ilgili müvekkilinin bilgisine başvurulduğunu kaydetti.

Adana'da, belediyede bazı ihalelere fesat karıştırılmasıyla ilgili 5 Temmuz'da düzenlenen operasyon kapsamında eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, Fen İşleri Müdürü Nermin Akray ile Park ve Bahçeler Müdürü Sabahattin Karabulut tutuklanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem