Dünyayı yönetti trafik polisine boyun eğdi

ABD Dışişleri Eski Bakanı Hillary Clinton’ın aracına Londra’da 80 sterlin (yaklaşık 240 TL) park cezası kesildi.ABD Dışişleri Eski Bakanı ve New York Senatörü Hillary Clinton, Uluslararası Diplomasi Ödülü’nü almak için gittiği İngiltere’nin başkenti Londr

Dünyayı yönetti trafik polisine boyun eğdi

ABD Dışişleri Eski Bakanı Hillary Clinton’ın aracına Londra’da 80 sterlin (yaklaşık 240 TL) park cezası kesildi.

ABD Dışişleri Eski Bakanı ve New York Senatörü Hillary Clinton, Uluslararası Diplomasi Ödülü’nü almak için gittiği İngiltere’nin başkenti Londra’da park cezası aldı. Clinton’ın Mercedes marka aracına park ücretini ödemediği gerekçesiyle Westminster Belediyesi’ne bağlı trafik ekiplerince ceza kesildi.

Aracın yanında bekleyen Clinton’ın korumaları, trafik görevlisinin ceza kesmesine engel olamadı. Telegraph Gazetesi’ne konuşan Westminster Belediye Meclis üyesi Daniel Astaire ise trafik görevlisinin işini yaptığını söyledi.Clinton’ın aracının Chatham House’un bulunduğu sokakta 45 dakika park ücreti ödemeden park ettiğini belirten Astaire, “Eminim Sayın Clinton da statüsünün ne olduğu dikkate alınmaksızın herkese adil olmaya çalıştığımızı anlayacaktır”diye konuştu. Park cezası 14 gün içinde ödenirse yarıya inerek 40 sterline düşecek.

İngiliz gazetelerinde ise haber ile ilgili okuyucular, “Eğer yasalara karşı geldiyse herkes gibi cezasını ödemeli”, “Hiç kimse cezadan muaf değildir” şeklinde yorumlar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem