Dünyaca ünlü şarkıcı ölü bulundu!

Sıradışı yaşamı, giyim tarzı, alkol ve uyuşturucu kullanımı ile de sıkça adından söz ettiren 27 yaşındaki İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, Londra'nın kuzeyindeki evinde ölü bulundu. İçki ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden şarkıcının ölüm neden henu

Dünyaca ünlü şarkıcı ölü bulundu!

Sıradışı yaşamı, giyim tarzı, alkol ve uyuşturucu kullanımı ile de sıkça adından söz ettiren 27 yaşındaki İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, Londra'nın kuzeyindeki evinde ölü bulundu. İçki ve uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden şarkıcının ölüm neden henuz açıklık kazanmadı.

Sırbistanda, Belgrad Kalesi'nde alkollü şekilde sahne alan Winehouse, 90 dakikalık konserinde şarkıları bölük pörçük söyleyince hayranları tarafından yuhalanmıştı. Bunun üzerine Winehouse iyi bir performans sergileyemeyeceği endişesiyle 20 Haziran Pazartesi akşamı İstanbul’da vereceği konserinden önce tüm yazlık konserlerini iptal ettiğini açıklamıştı. Soul müziğin divası olarak kabul edilen, Amy Winehouse, evinde ölü olarak bulunması tüm dünyada yankı buldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem