Dünya Cassano'ya kilitlendi, şok...

Serie A'da bu hafta sonu Roma maçından sonra hastaneye kaldırılan Milan'ın yıldızı Antonio Cassano'nun kısmi felç geçirdiği iddia ediliyor.İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen forvet Antonio Cassano'nun, Cumartesi gecesi maç sonrası geçirdiğ

Dünya Cassano'ya kilitlendi, şok...

Serie A'da bu hafta sonu Roma maçından sonra hastaneye kaldırılan Milan'ın yıldızı Antonio Cassano'nun kısmi felç geçirdiği iddia ediliyor.

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen forvet Antonio Cassano'nun, Cumartesi gecesi maç sonrası geçirdiği rahatsızlığın altındaki sis perdesi aralanmaya başlıyor. İtalyan forvetin, felç geçirdiği ve konuşma zorluğu çektiği iddia ediliyor.

La Gazetta dello Sport, oyuncunun durumu ile ilgili verdiği bilgide, beyne kan taşıyan damarlarda geçici bir tıkanıklık nedeniyle yıldız futbolcunun felç geçirdiği, hareketlerinide kısıtlanma olduğu ve konuşma zorluğu çektiği belirtildi.

Sağlığıyla ilgili durumun tam olarak Çarşamba veya Perşembe günü netleşeceği söylenirken, AC Milan kulübünden henüz net olarak Cassano'nun felç geçirdiğini doğrular bir haber verilmedi. Teknik direktör Allegri: "Şu anda hiçbir şey söyleyemeyiz. Ne söylersek yanlış olur"

sözleri ile duruma bir açıklık getiremeyeceğini vurguladı. İtalyan teknik adam, Roma maçı öncesi Cassano'da farklı bir durum görmediklerini, karşılaşmada forma da giydiğini ancak daha sonra yaşananları şok içinde öğrendiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

2008 yılında Antonio Cassano'nun biyografisini yazan gazeteci Pierluigi Pardo ise Monteggia Hastanesi'nde yatan oyuncuyu kısa süreli ziyaretinin ardından: "Antonio yürüyor, konuşuyor ancak bir doktordan durumunu öğrenmek isterdim. Yine de her şey iyi görünüyor, bu da iyi bir şey." sözlerini kullandı.

Cassano'nun menajeri Guiseppe Bozzo da hastane ziyaretinde Cassano'nun hiçbir şey olmamış gibi iyi olduğunu söylerken: "Ben onu iyi gördüm ancak doktorlar bana da bir şey söylemedi" dedi. Bazı AC Milan taraftarları da gizlice hastaneye girmek istedikleri ancak güvenlik güçlerinin buna izin vermediği belirtildi.

İtalyan forvete takım arkadaşları ve diğer futbolculardan da yoğun destek var. Villareal'in İtalyan forveti Guiseppe Rossi twitter üzerinden ona olan sevgisini dile getirirken, bir dönem NBA'de de forma giyen İtalyan basketbolcu Danilo Gallinari yine twitterdan: "Antonio ile ilgili oldukça endişeliyim, umarım iyi haberler alırım" sözlerini kullandı. Takım arkadaşı Kevin Prince Boateng de: "Desteklerim ve dualarım onunla beraber.

Umarım en yakın zamanda tekrar futbol oynamak için sahalara döner" tweetini atarken İtalyan efsanesi Francesco Totti de Cassano'ya desteklerini twitter üzerinden dile getirdi. Brezilyalı Ronaldo da twitter adresinden "Forza Cassano" yazarak oyuncuya destek veren bir başka futbol adamı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem