Düğün yemeğinden 80 kişi zehirlendi

Edinilen bilgilere göre, Demirci ilçesine bağlı Demirci köyde Ahmet Demir'in düğün yemeğine katılan kişilerden yaklaşık 80 kişinin zehirlendiği belirtildi.112 Acil Servis ekipleri harekete geçerken, Salihli ve Selendi ilçelerinden de ambulans takviyesi ya

Düğün yemeğinden 80 kişi zehirlendi

Edinilen bilgilere göre, Demirci ilçesine bağlı Demirci köyde Ahmet Demir'in düğün yemeğine katılan kişilerden yaklaşık 80 kişinin zehirlendiği belirtildi.

112 Acil Servis ekipleri harekete geçerken, Salihli ve Selendi ilçelerinden de ambulans takviyesi yapıldı. Zehirlenen bazı kişiler kendi imkanlarıyla hastaneye ulaşırken, Demirci Belediyesi de köye araçlarını göndererek zehirlenen vatandaşların hastaneye ulaşımını sağladı. Demirci Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Demirciköy Muhtarıda Mesut Aka, "Köyümüzde düzenlenen düğün yemeğinde davetli olarak katılan vatandaşlarımızdan yemekten bir süre sonra fenalaşanlar oldu. Bunun üzerine sağlık ekiplerine haberdar ettik. Kısa sürede köyümüze ulaşan sağlık ekipleri rahatsızlanan vatandaşlarımızı Demirci Devlet Hastanesine ve Köprübaşı İlçe Hastanesine kaldırdılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler