Düğün konvoyunda bakın ne çıktı?

 Ekipler, bir kargo şirketinde şoförlük yapan 4 şahsın Diyarbakır'da bulunan O.G. isimli şahısla anlaşarak kargo araçları ile uyuşturucu sevkıyatı yaptığı yönünde duyum aldı. Özdemir B. isimli şahıs, Diyarbakır'dan temin ettiği 22 kilo toz esrarı kargo ar

Düğün konvoyunda bakın ne çıktı?

 

Ekipler, bir kargo şirketinde şoförlük yapan 4 şahsın Diyarbakır'da bulunan O.G. isimli şahısla anlaşarak kargo araçları ile uyuşturucu sevkıyatı yaptığı yönünde duyum aldı. Özdemir B. isimli şahıs, Diyarbakır'dan temin ettiği 22 kilo toz esrarı kargo aracı ile Kırıkkale'ye götürdü. İzinli olduğu günde ekstra şoförlük işleri yapan Özdemir B., Kırıkkale'den İstanbul'a gidecek olan bir düğün konvoyunda şoförlük yapmak için anlaştı. Özdemir B., 22 kilo toz esrarı katı yağ ve boya tenekelerine doldurarak kullanacağı minibüse yerleştirdi. Kırıkkale'den İstanbul'a giden düğün konvoyunu takip eden polis ekipleri, araçları TEM otoyolunun İzmit Gültepe rampasında durdurdu. Araçta yapılan aramada 22 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.
 
 
2 KİŞİ TUTUKLANDI 1 KİŞİ ARANIYOR
 
Özdemir B.'nin ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, yine aynı kargo şirketinde şoför olarak çalışan Ahmet A.'yı Diyarbakır'da, Aşkın A. ve Veli Ş.'yi ise Ankara'da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Özdemir B. ve Ahmet A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aşkın A. ve Veli Ş. isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uyuşturucunun sahibi olduğu iddia edilen O.G. ise aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem