Düğün konvoyu kana bulandı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde düğün konvoyunda bulunan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesini sonucu kontrolden çıkıp yol kenarındaki evin bir metrelik bahçe duvarına çarptı. Yaklaşık 2,5 metre yükselen otomobil, duvarı aşarak bahçedeki müst

Düğün konvoyu kana bulandı
Konya'nın Ereğli İlçesi'nde düğün konvoyunda bulunan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesini sonucu kontrolden çıkıp yol kenarındaki evin bir metrelik bahçe duvarına çarptı.
 
Yaklaşık 2,5 metre yükselen otomobil, duvarı aşarak bahçedeki müstakil evin çatısının saçaklarına çarparak yere düştü. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 
 
Kaza, Gülbahçe Mahallesi Hamdi Çağıran alt geçidinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Düğün konvoyunda olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Emin Ilıkan, kullandığı 42 FY 583 plakalı otomobil ile alt geçitten çıkarken hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki evin yaklaşık bir metre yüksekliğindeki bahçe duvarına çarptı.
 
Yaklaşık 2,5 metre yükselerek duvarı aşan otomobil bahçe içerisindeki müstakil tek katlı evin çatısının saçaklarına çaptıktan sonra yere düştü. Sürücü Emin Ilıkan'ın yara almadan atlattığı kaza sonrası otomobilin içerisinde bulunan Saliha Ilıkan ile Yücel Demir (73), Emine Demir ve Selim Demir yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar 112 acil servis ambulansları ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Sağlık durumu ağır olan Yücel Demir burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Saliha Ilıkan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem