Düğün için geldi acı haberi aldı

 Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Korhan Kuruçay’ın babası acı haberi, oğlunun düğününün hazırlıkları için için geldiği Çankırı’da aldı.Bugün Bestler Dereler bölgesinde arama tarama faaliyetleri yürüte

Düğün için geldi acı haberi aldı

 

Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Korhan Kuruçay’ın babası acı haberi, oğlunun düğününün hazırlıkları için için geldiği Çankırı’da aldı.

Bugün Bestler Dereler bölgesinde arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçlerine teröristler tarafından açılan ilk ateşte şehit düşen Teğmen Korhan Kuruçay’ın (25) şehit haberi Kurşunlu ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Baba Ünal Kuruçay’ın şehit oğlu Teğmen Korhan Kuruçay'ın 22 Haziran’da yapılacak düğün töreni için Çankırı’ya geldiği öğrenildi. Çankırı'da bulunduğu sırada acı haberi alan babası Ünal Kuruçay, oğlunun şehit haberini almasının ardından evlerinin önüne Türk Bayrağı astı. Kuruçay, oğlunun görevini yaptığını ifade ederek, “Şimdi sıra herkeste. Söylenecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz’’ dedi.

Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, şehit Teğmen Kuruçay'ın 22 Haziran'da düğün yapmayı planladığını, babasının da Ankara'daki evlerinden gelerek ilçede hazırlıkları yürüttüğü sırada acı haberi aldığını söyledi.

Şehit Korhan Kuruçay'ın sağlık personeli Hicret Kuruçay ile 7 Nisan'da nikah kıydıkları, çiftin memleketleri Kurşunlu ilçesinde kır düğünü planladıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler