| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 03 Haziran 2009 16:11 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:57

DP ile Anavatan birleşiyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun bugün Celal Bayar Köşkü'nde bir araya gelerek iki partinin birleşmesi konusunda görüş birliğine vardı. Cindoruk ve Uzun, partilerin birleşmesinin kurulacak bir

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun bugün Celal Bayar Köşkü'nde bir araya gelerek iki partinin birleşmesi konusunda görüş birliğine vardı.

Cindoruk ve Uzun, partilerin birleşmesinin kurulacak bir Bütünleşme Komisyonu'nun yapacağı ortak çalışma ve atacağı adımlarla gerçekleşmesi yönünde de anlaştı.

Buna göre, iki partinin birleşmesi 2009 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olacak. Henüz kesin karar verilmemekle birlikte birleşmenin Demokrat Parti adı altında olması bekleniyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!