Dördüncü kez babalık sevinci yaşadı

  Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çocuk sevincini sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamayla paylaşarak, "Allah'a hamdolsun, oğlumuz Ömer Yusuf dünyaya gelmiştir. Hayır duada bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederim" dedi. BİR AÇIKL

Dördüncü kez babalık sevinci yaşadı

 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çocuk sevincini sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamayla paylaşarak, "Allah'a hamdolsun, oğlumuz Ömer Yusuf dünyaya gelmiştir. Hayır duada bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.

BİR AÇIKLAMA DA DEDEDEN

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yaşayan Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan, 5'inci torunu Ömer Yusuf'un doğumuna çok sevindiklerini belirterek, "Hamdolsun torunum Ömer Yusuf'un da annesinin de sağlıkları çok iyi. Yalçın'dan 4, ablasından 1 olmak üzere 5 torun sahili oldum. Rabbime şükür büyük bir sevinç yaşadık. Torunum Allah'ın izniyle kazasız belasız bir şekilde hayata gözlerini açtı. Biz de annesi ile birlikte Pazartesi günü Yalçın'ın yanına gideceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler