'Donumu yaktım Acun'

Survivor'un en renkli ismi Mustafa Topaloğlu'nun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Mustafa Topaloğlu damga vurdu. Ada günlerini anlatan Topaloğlu, şiddetli yağmur nedeniyle yaşadığı zorlukları anlattı.

'Donumu yaktım Acun'

Survivor'un en renkli ismi Mustafa Topaloğlu'nun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Mustafa Topaloğlu damga vurdu. Ada günlerini anlatan Topaloğlu, şiddetli yağmur nedeniyle yaşadığı zorlukları anlattı.

Mustafa Topaloğlu "Ben Amerika'da yaşadım ama orada çok üst düzey ağırlandım. Burada hayvanlar beni ağırlıyor. Uyku uyutmuyorlar. Akşam donumu yaktım. 3 gündür çok yağmur yağıyor. Her tarafımız su oldu. Çok ıslaktı kurutayım dedim.  Alp uyardı. 'abi donunu yakarsın' dedi.  İkinci uyarıya kalmadan donumu yakmışım. Çok üzüldüm. Ben bir aydır o donu giyiyordum" dedi.

Yarışmada dün akşam eleme heyecanı da yaşandı. Ada konseyi sonucu Şansın, Begüm ve Serhat sms oylamasına kaldı.

Üç yarışmacı arasından Şansın en az sms oyunu alarak adaya veda eden isim oldu. Şansın elenmesiyle ilgili olarak;

"Aslında bekliyordum. Oylama saatlerinde de hissetmiştim. Hep söyledim hayırlısı olsun diye.Ben kadere inanan bir insanm, İnsanın kaderini yönlendiremeyeceğine inanıyorum. Ne diyeyim? Hayırlısı böyleymiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem