Dolmuşta silahlı saldırı!

Maltepe'de bir kişi, seyir halindeki yolcu minibüsünde tabancayla vurularak öldürüldü.Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan 34 M 3016 plakalı yolcu minibüsünün ön koltuğunda oturan İsmail Ağdaş (39), Bağdat Caddesinde minibüse yolcu olarak binen kimliği bel

Dolmuşta silahlı saldırı!

Maltepe'de bir kişi, seyir halindeki yolcu minibüsünde tabancayla vurularak öldürüldü.

Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan 34 M 3016 plakalı yolcu minibüsünün ön koltuğunda oturan İsmail Ağdaş (39), Bağdat Caddesinde minibüse yolcu olarak binen kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ağdaş, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, saldırgan yolcuların şaşkın bakışları arasında kaçarak izini kaybettirdi.

İsmail Ağdaş, minibüs sürücüsü tarafından olay yeri yakınındaki Özel Bayındır İçerenköy Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti. Uyuşturucu suçundan sabıkalı olduğu belirtilen Ağdaş'ın sürekli tehdit aldığı ve 3 ay önce Maltepe'deki bir kahvehanede silahlı saldırıya uğrayarak ayaklarından yaralandığı kaydedildi. Ağdaş'ın yine uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan yeğeni Ümit Ağdaş'ın da 2 ay önce Maltepe Esenkent Mahallesindeki bir başka silahlı saldırıda öldüğü, kız arkadaşının ise yaralandığı öğrenildi. 

Minibüste inceleme yapan polis, olayın, geçmişten kaynaklanan bir hesaplaşmanın devamı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem