Doktoruna ağzına geleni saydı

 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e hastalığı nedeniyle doktoru ziyaretçi yasağı koydu. Demirel’i konutunda ziyaret etmek ve geçmiş olsun dilekleri iletmek isteyen Nazmiye Demirel’in kardeşi Ali Şener, doktor yasağıyla karşılaşınca doktor Aylin Cesur’a a

Doktoruna ağzına geleni saydı

 

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e hastalığı nedeniyle doktoru ziyaretçi yasağı koydu. Demirel’i konutunda ziyaret etmek ve geçmiş olsun dilekleri iletmek isteyen Nazmiye Demirel’in kardeşi Ali Şener, doktor yasağıyla karşılaşınca doktor Aylin Cesur’a ağzına geleni saydı.
 
Demirel 'in Güniz Sokak 'taki konutunda hayli gergin anlar yaşandı. Hastalığı nedeniyle konutunda müşahede altında tutulan Süleyman Demirel 'e doktoru Aylin Cesur ziyaretçi yasağı koydu. 
 
AĞZINA GELENİ SAYDI 
Demirel'e geçmiş olsun dilekleri iletmek isteyen eşinin kardeşi Ali Şener ise Güniz Sokakta doktor engeliyle karşılaşınca ortalığı birbirine kattı.
 
Ali Şener, Demirel 'le görüşmesine izin vermeyen doktor Aylin Cesur'a ağır ithamlarda bulundu. Güniz sokakta bulunan konutun önünden ayrılan Nazmiye Demirel 'in kardeşi Ali Şener 'in hayli sinirli olduğu görüldü. 
 
İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ 
Ali Şener 'den ağız dolusu hakaret yiyen doktor Aylin Cesur ise yaşadığı bu olay nedeniyle 9.cumhurbaşkanına istifasını sunarken, Demirel Aylin Cesur 'un istifasını kabul etmedi. 
 
DEMİREL SIKI KONTROL ALTINDA 
Öte yandan Süleyman Demirel'in Güven Hastanesi'ne neden sıkılıkla gittiği ise ortaya çıktı. Süleyman Demirel 'in Güven Hastanesi'ni sıklıkla ziyaret etmesinin sebebi ise doktoru Aylin Cesur'un eşi.
 
Şeker hastalığı nedeniyle Güven Hastanesi 'ne sık sık giden Demirel, Aylin Cesur 'un doktor eşi tarafından da kontrol altında tutuluyor. 
 
DOKTORUNA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI 
Demirel istifasını kabul etmediği özel doktoru Aylin Cesur 'u ise bir an olsun yanından ayırmıyor. Daha önceki bir röportajında Demirel, doktoru Aylin Cesur için övgü dolu sözler kullanarak “Sadece doktor değil, müthiş bir beyin, dahi bir insan” ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem