Doktor doktoru bıçakladı

 Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktorlardan M.İ.Ş. (28) ile arkadaşı G.K. (33), mesailerinin ardından M.İ.Ş.'nin otomobiliyle Muratpaşa ilçesindeki Meltem Mahallesi'ne gitti.Burada otomobilde M.İ.Ş. ile G.K. arasında henüz belirlen

Doktor doktoru bıçakladı

 

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktorlardan M.İ.Ş. (28) ile arkadaşı G.K. (33), mesailerinin ardından M.İ.Ş.'nin otomobiliyle Muratpaşa ilçesindeki Meltem Mahallesi'ne gitti.

Burada otomobilde M.İ.Ş. ile G.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine G.K, M.İ.Ş'yi bıçakla yaraladı. G.K. daha sonra otomobilden inerek olay yerinden uzaklaştı.

 

SAĞLIK DURUMU AĞIR

Otomobilden inerek yardım istediğini gören vatandaşlar tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren M.İ.Ş., ameliyat edildi. M.İ.Ş.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan G.K, bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu.

 

SORUŞTURMA AÇILDI

Antalya Sağlık Müdürü Adem Bilgin, yaşanan olmayın meslektaşları adına üzücü olduğunu söyledi.

Şiddetin kimden gelirse gelsin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Bilgin, ''Konuyla ilgili çok yönlü soruşturma başlattık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem