Doğan'dan PKK itirafçısına ağır söz

JİTEM'in kurucusu olduğunu söyleyen Arif Doğan, PKK itirafçısı hakkında ağır sözler sarf ederken PKK'nın hain ilan ettiği Kürt yazar Orhan Miroğlu hakkında da ilginç bir iddiada bulundu.Program boyunca sık sık sağlık problemlerinden şikayetçi olan Arif Do

Doğan'dan PKK itirafçısına ağır söz

JİTEM'in kurucusu olduğunu söyleyen Arif Doğan, PKK itirafçısı hakkında ağır sözler sarf ederken PKK'nın hain ilan ettiği Kürt yazar Orhan Miroğlu hakkında da ilginç bir iddiada bulundu.

Program boyunca sık sık sağlık problemlerinden şikayetçi olan Arif Doğan, vatanını milletini kendisinden fazla kıskandığını söyleyen Arif Doğan faili meçhul cinayetine kurban giden Musa Anter'i yeğeni Miroğlu'nun sattığını iddia etti.

ORHAN MİROĞLU MUSA ANTER'İ SATTI
Miroğlu'nun Musa Anter'i Jitem'in öldürdüğü iddiasının hatırlatılması üzerine çılgına dönen Doğan, "O zaman 74 milyona haykırıyorum" diyerek Miroğlu'nun, Musa Anter'i sattığını ifade etti.

GAFFAR OKKAN'I VE MUSA ANTER'İ PKK ÖLDÜRDÜ
Öldürülen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı ve Musa Anter'i PKK'nın öldürdüğünü öne süren Arif Doğan faili meçhul cinayetlerin JİTEM'in üzerine atıldığını söyledi.

PKK İTİRAFÇISINA HAKARET
Faili meçhul cinayetlerle ilgili bir soru üzerine adeta çıldıran Arif Doğan PKK itirafçısı Abdulkadir Aygan'a ağzına geleni söyledi. Aygan'dan "Şerefsiz, kansız" diye bahseden Arif Doğan "Erkekse çağırıyorum gelsin. Ben bak halkımın karşısındayım. O i..ne PKK itirafçısı değil." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem