Dizi oyuncusu kaza geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Abant'a gitmekte olan Bulgan Bora Şahin idaresindeki 06 BK 0485 plakalı otomobil, Ömerler köyü mevkisinde devrildi.Kazada, sürücü Şahin ile yanında bulunan, TRT'de yayınlanan ''Sen de Gitme'' adlı televizyon dizisi ile ''

Dizi oyuncusu kaza geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Abant'a gitmekte olan Bulgan Bora Şahin idaresindeki 06 BK 0485 plakalı otomobil, Ömerler köyü mevkisinde devrildi.

Kazada, sürücü Şahin ile yanında bulunan, TRT'de yayınlanan ''Sen de Gitme'' adlı televizyon dizisi ile ''Lodos', ''Mahpeyker: Kösem Sultan'' ve ''Gomeda'' adlı filmlerde rol alan dizi oyuncusu Bulut Köpük ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yoğun bakım servisinde tedavileri süren Şahin ve Köpük'ün yakınları ve sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek, yaralıların sağlık durumları hakkında İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Hayrettin Öztürk'ten bilgi aldı.

Prof. Dr. Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bulut Köpük ve Bulgan Bora Şahin'in trafik kazası sonucu gece hastaneye getirildiğini ve tedavi altına alındığını ifade ederek, ''Yaralılar hastaneye getirildiğinde hayati tehlikeleri vardı. Yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Tedavileri burada devam etmekte. Köpük ve Şahin'in hayati tehlikeleri sürüyor. Hastanemize ilk geldikleri andan daha iyi durumdalar. Şu an herhangi bir hastaneye sevk edilmeleri söz konusu değil'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler