Diyarbakır’ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından kazılan hendeklere zırhlı iş makinesi ile müdahale sırasında atılan roketin isabet ettiği kepçenin sürücüsü olan 1 polisin şehit edilmesinin ardından 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan ed

Diyarbakır’ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından kazılan hendeklere zırhlı iş makinesi ile müdahale sırasında atılan roketin isabet ettiği kepçenin sürücüsü olan 1 polisin şehit edilmesinin ardından 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Silvan Kaymakamlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı, polis zırhlı araçları ile belediye hoparlöründen duyuruldu. İlçe merkezinde dolaşan zırhlı polis araçları ve belediye hoparlörlerinden yapılan anonsta, "İkinci bir emre kadar Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Konak, Tekel ve Mescit mahallelerinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Mahalle aralarında hendek kazarak güvenlik kuvvetlerine tuzak kuran terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonun tüm hızıyla devam ettiği ve bölgeye çok sayıda takviye zırhlı araç gönderildiği bildirildi.

Sabaha karşı teröristler tarafından kazılan hendekleri kapatmaya giden zırhlı polis kepçesine teröristler tarafından roketli saldırı düzenlenmişti. Roketin isabet ettiği kepçe yanarken, 1 polis memuru şehit olmuş, 1 polis ve 1 vatandaş da yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler