Diyarbakır'dapolisi faciayı önledi

Operasyonların sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, teröristlere ulaştırılmak istenen yüklü miktarda silah ve mühimmat, polis ekiplerinin düzenlendiği operasyonla park halindeki bir araç içerisinde ele geçirildi. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği merkez

Diyarbakır'dapolisi faciayı önledi

Operasyonların sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, teröristlere ulaştırılmak istenen yüklü miktarda silah ve mühimmat, polis ekiplerinin düzenlendiği operasyonla park halindeki bir araç içerisinde ele geçirildi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği merkez Sur ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan istihbarat çalışması sonucu, PKK'lılara ulaştırılmak üzere yüklü miktarda silah ve mühimmat dolu bir araç tespit edildi. Sur ilçesi İskenderpaşa mahallesi Azizoğlu sokak içerisinde park halinde bulunan araca dün gece polis ekiplerince operasyon yapıldı.

İlk aramanın ardından emniyete getirilen minibüs içerisinde yapılan kontrolde 1 Kalaşnikof, 1 Kanas ve 1 adet Biksi olmak üzere 3 adet uzun namlulu silah ile 36 el bombası, 48 anti tank roket mühimmatı, 41 anti personel roket mühimmatı, 90 roketatar sevk motoru, 22 el bombasına ait fünye, 82 Kalaşnikof şarjörü, bin 860 adet uzun namlulu silaha ait fişek, 2 büyük metal kutu içinde Kalaşnikof fişeği, 1 Kanas dürbünü, 4 Kanas şarjörü ve çok sayıda uzun namlulu fişek mayonu ele geçirildi.

Polisin, konuyla ilgili çalışması sürüyor.

Diyarbakır'dapolisi faciayı önledi

Diyarbakır'dapolisi faciayı önledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem