Diyarbakır’daki IŞİD operasyonu sona erdi: 19 terörist...

Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyon sona erdi. 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı operasyonda, 7 terörist ölü, 12 terörist de sağ olarak ele geçirildi.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mü

Diyarbakır’daki IŞİD operasyonu sona erdi: 19 terörist...

Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyon sona erdi. 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı operasyonda, 7 terörist ölü, 12 terörist de sağ olarak ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü IŞİD mensuplarına yönelik saat 04.00 sıralarında başlatılan operasyon sona erdi. Polisin, biri 2 katlı dubleks, 2'si de apartman dairesi olmak üzere 3 hücre evine düzenlediği ve öğlen saatlerine kadar şiddetli çatışmaların yaşandığı operasyonun bilançosu açıklandı. Buna göre, 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı operasyonda, 7 terörist öldürüldü, 12 terörist de sağ olarak yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem